ÅPEN ØVELSE

På grunn av smittevernhensyn vil det dessverre ikke arrangeres åpen øvelse høsten 2021!

PRØVESANG

I år søker vi kun herrestemmer.

Vi kjører nå løpende opptak, og oppfordrer derfor alle nysgjerrige herrer til å ta kontakt for spørsmål eller for å avtale tid for prøvesang! 

Registrer deg i skjemaet under og du vil motta nødvendig informasjon om tid og sted.

INFORMASJON OM PRØVESANG

Prøvesang 2021 vil bli avholdt fysisk. Du bli møtt av dirigenten, i tillegg til et par representanter fra korets styre. 

Prøvesangen varer ca. 15 minutter, og består av tre deler: Vi starter med en liten prat for å bli litt kjent med deg og for å høre hva du eventuelt har av sang-, kor- eller annen musikkerfaring. Dirigenten og styrerepresentantene svarer også gjerne på de spørsmålene du måtte ha om koret. 

Deretter leder dirigenten deg gjennom noen enkle vokaløvelser, for å høre hvilken stemmegruppe (sopran/alt/tenor/bass) du hører best hjemme i, ut ifra hvordan det låter i de ulike registrene/delene av stemmen din. Til slutt vil dirigenten gjerne høre deg synge en valgfri sang. 

Fyll ut skjemaet og send inn! 

Lovisenbergkoret har blitt et populært kor å være med i, og vi har derfor opptaksprøver i starten av hvert semester.

Da vi er tilsluttet Lovisenbergområdet, vil vi derfor prioritere personer som enten er ansatt eller studerer på Lovisenberg, eller er helsepersonell.

Dersom det er ekstra behov for sangere i enkelte stemmegrupper kan vi åpne opp for å ta inn personer som ikke har tilknytning til Lovisenbergområdet eller som ikke er helsepersonell.

Vi oppfordrer derfor alle til å ta kontakt for prøvesang.

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Ønsker du å komme på prøvesang eller åpen øvelse?