top of page

ÅPEN ØVELSE

Det blir ikke avholdt åpen øvelse høsten 2024

PRØVESANG

Neste runde med prøvesang finner sted i august 2024. Følg med på sosiale medier. Der legger vi ut fortløpende informasjon, men fyll gjerne ut skjema, så kontakter vi deg før neste prøvesang-tidspunkt!

INFORMASJON OM PRØVESANG

På prøvesang blir du møtt av dirigenten, og to representanter fra korets styre. Vi er opptatt av at dette skal være en hyggelig opplevelse, og gjør vårt beste for å lede deg trygt gjennom.

Prøvesangen varer ca. 15 minutter, og består av tre deler: Vi starter med en liten prat for å bli litt kjent med deg og for å høre hva du eventuelt har av sang-, kor- eller annen musikkerfaring. Dirigenten og styrerepresentantene svarer også gjerne på de spørsmålene du måtte ha om koret. 

Deretter leder dirigenten deg gjennom noen enkle vokaløvelser, for å høre hvilken stemmegruppe (sopran/alt/tenor/bass) du hører best hjemme i, ut ifra hvordan det låter i de ulike registrene/delene av stemmen din. Til slutt vil dirigenten gjerne høre deg synge en valgfri sang. 

Fyll ut skjemaet og send inn! 

Lovisenbergkoret har blitt et populært kor å være med i, og vi har derfor opptaksprøver i starten av hvert semester.

Da vi er tilsluttet Lovisenbergområdet, vil vi derfor prioritere personer som enten er ansatt eller studerer på Lovisenberg, eller er helsepersonell.

Dersom det er ekstra behov for sangere i enkelte stemmegrupper kan vi åpne opp for å ta inn personer som ikke har tilknytning til Lovisenbergområdet eller som ikke er helsepersonell.

Vi oppfordrer derfor alle til å ta kontakt for prøvesang.

Vi ser frem til å høre fra deg! 

bottom of page